Syřidlo mikrobiální FROMASE 220 TL 500 ml vhodné i pro vegany, vegetariány, kosher, halal

Syřidlo mikrobiální FROMASE 220 TL 500 ml vhodné i na sýr pro vegany, vegetariány, kosher, halal - vegetariánské a veganské syřidlo pro všechny druhy sýrů. Možno použít i k výrobě sýrů Kosher a Halal. Certifikace na vyžádání : Kosher, Halal, Non-GMO, Vegetarian C.
Syřidlo mikrobiální FROMASE 220 TL 500 ml vhodné i pro vegany, vegetariány, kosher, (1)
Syřidlo mikrobiální FROMASE 220 TL 500 ml vhodné i pro vegany, vegetariány, kosher, (1)
Syřidlo mikrobiální FROMASE 220 TL 500 ml vhodné i pro vegany, vegetariány, kosher, halal
272 Kč 225 Kč bez DPH
Skladem > 10 ks
pondělí 26.4Přepravní společností:ihnedOsobně v Hrdějovicích:
Osobně v Plzniihned
Kódfromase220tlPN500 ml

Syřidlo mikrobiální FROMASE 220 TL 500 ml vhodné na sýr pro vegany, vegetariány, kosher, halal - vegetariánské a veganské syřidlo pro všechny druhy sýrů. Možno použít i k výrobě sýrů Kosher a Halal. Certifikace na vyžádání : Kosher, Halal, Non-GMO, Vegetarian C. Evidence vedena v systému ISO. Aktivita: 220IMCU/ml (mezinárodní jednotky), po přepočtu to odpovídá síle 1:16000. Na nepasterizované mléko je potřeba zvýšit dávkování asi o 20%. S ohledem na dávkování je vhodné pro zpracování i malého množství mléka. Bez konzervantů, stabilizovánou pouze NaCl (kuchyňskou solí). Možno použít na všechny druhy sýrů.

Dávkovvání mikrobiálního syřidla FROMASE 220 TL 500 ml:

Ovčí mléko - 5-10 ml na 10 l mléka
Kravské a kozí mléko - 3-5 ml na 10 l mléka
Teplota mléka při sýření 30-40°C
Čas sýření 40-50 minut.

Minimální trvanlivost syřidla je 18 měsíců od data výroby. To ovšem neznamená, že po uplynutí této doby je syřidlo nepoužitelné - pouze se snižuje účinnost a je proto třeba zvýšit doporučené dávkování. Případně přidat chlorid vápenatý, aby se snížil objem takzvaného sýrového prachu.

Syřidlo uchovávejte kvůli trvanlivosti v ledničce při teplotě 4-8°C. Vliv na minimální trvanlivost syřidel má totiž i teplota skladování a manipulace. Krátkodobé zahřátí syřidla během výroby sýrů nebo během transportu má jen nepatrný vliv na jeho minimální trvanlivost. Ovšem krátkodobé zahřátí syřidla nad 60°C nebo ochlazení pod bod mrazu může syřidlo zcela znehodnotit.

syřidlo na sýr
syřidlo na sýry
syřidlo na výrobu sýrů
syřidlo do mléka pro výrobu sýra
syřidlový preparát

Syřidlomikrobiální
Použití na mléčný výrobekČerstvý sýr, Hermelín, Camembert, Kozí sýry, Ovčí sýry, Pařený sýr, Polotvrdý sýr, Sýry z kravského mléka, Tažený sýr, Tvaroh, Tvrdý sýr
Síla syřidla1 : 16 000
Trvanlivost18 měsíců
Syřidlo mikrobiální FROMASE 220 TL 500 ml vhodné i pro vegany, vegetariány, kosher, (1)Syřidlo mikrobiální FROMASE 220 TL 500 ml vhodné i pro vegany, vegetariány, kosher, (1)
Syřidlo mikrobiální FROMASE 220 TL 500 ml vhodné i pro vegany, vegetariány, kosher, halalSyřidlo mikrobiální FROMASE 220 TL 500 ml vhodné i pro vegany, vegetariány, kosher, halal
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuze
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Nadpis:Text příspěvku:Zeptat se
Vaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku:Přidat reakci
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím

Potřebujete poradit se střiháním ovcí?

Osobní odběr ZDARMA, Hrdějovice u Českých Budějovic, Plzeň, Telč, Roudnice nad Labem, Humpolec, Vlkov

Certifikát dTest obchodní podmínky