Nové číslo telefonní linky 380 830 869.
Nerezové háky na maso do udírny, háčky na uzení masa - řeznické háčky na maso se dříve používaly především v prodejnách maso - uzeniny k zavěšování a vystavování zboží. To je ovšem dnes z hygyenických důvodů zakázáno, a proto se háčky na maso používají především jako háčky na uzení a při domácích zabijačkách.
Pokud připravujete maso na uzení, ať už klasicky nakládáním do láku do kameninové nádoby nebo moderně pomocí vakuování, v každém případě musíte maso pověsit pomocí řeznických háčků do udírny. Háčky na maso musí být kvůli hygieně nerezové. Háček na uzení masa je dvakrát prohnutý do tvaru písmene S. Na jedné straně háčku je špička pro jednodušší napíchnutí masa. Na straně druhé je háček tupý, protože tam se zavěšuje do udírny.
Řeznické háky na maso jsou určeny pro použití v masném průmyslu pro zavěšení velkých kusů masa. Těmto hákům na maso se také říká "kočka". Jejich použití usnadňuje manipulaci, transport a zpracování masa. Tyto velké háky na maso jsou velmi důležitou součástí procesu zpracování masa, používají se k zavěšení kusů masa během různých fází, jako je například odstraňování posmrtné ztuhlosti a zrání masa.
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.