Komorová vakuová balička HORECA CVE 350, profi vakuovačka potravin - svařovací lišta 350 mm, digitální ovládání, olejové čerpadlo, komorové sání, vstup do oblasti profesionálního vakuového balení s komorovými stroji.
Vakuovačky na potraviny mají přesné a jednoduché elektronické zařízení. Mohou pracovat s různými druhy vakuových pytlů, základem jsou hladké vakuovací sáčky, vroubkované vakuovací sáčky pro externí sání či různé kompozitní (vícevrstvé) sáčky.
Tyto vakuové baličky lze použít i na vakuování nepotravinářských produktů. Například náhradních dílů pro automotive do kompozitních sáčků (PET-AL-HDPE).
Standardní vybavení:
Doplňkové vybavení - nutno objednat a nechat vyrobit na zakázku spolu s vakuovačkou, do již vyrobených kusů nelze přidat:
Technická data:
Jedná se o profesionální vakuovou baličku, která disponuje dostatečným sacím výkonem, aby splňovala nároky na komerční použití. Své uplatnění najde v restauracích, pražírnách kávy, u farmářů pro balení sýrů a uzenin.
Použití vakuovacích sáčků:
Díky komoře lze používat hladké vakuovací sáčky. Hladké vakuovací sáčky jsou výrazně levnější než vroubkované vakuovací sáčky, které jsou naopak nutné pro vakuové baličky s externím sáním. Pořizovací cena vakuových baliček s externím sáním je sice nižší ale v delším horizontu provozu se komorová vakuová balička ekonomicky vyplatí.
Proces vakuování potravin v komorové vakuové baličce:
Proces vakuového balení potraviny probíhá tak, že nejprve vakuová balička po nastavenou dobu odsává vzduch z komory a následně zavaří vakuovací sáček. Právě hodnoty doby sání a doby zavaření sáčku lze nastavit podle požadavků a uložit do přednastaveného programu. Podle potřeby si tak nastavíte program pro balení podle typu potraviny.
Ergonomická konstrukce vakuové baličky je uzpůsobená použití v komerčním prostoru, tak aby byla práce a čištění vakuové baličky co nejjednodušší. Díky prolisu dna vakuové baličky lze balit i produkty s vysokým obsahem tekutin. Tekutina tak steče na dno sáčku a nemůže se tak dostat do čerpadla čímž by došlo k poškození baličky.
Samozřejmostí je použití kvalitních komponent, nerezového opláštění a dostatečně výkonného čerpadla pro sání vzduchu.
HORECA je produktová řada prestižního italského výrobce vakuovacích baliček LAVEZZINI s.r.l.
profesionální vakuovačka
vakuovací komorové baličky
komorová vakuovačka kvalitní
vakuovací přístroj na maso
vakuovač
vakuovačka na potraviny nerez italská
profi vakuování potravin
přístroj na vakuování jídla
přístroj na vakuování sáčků
Vakuovačky na potraviny mají přesné a jednoduché elektronické zařízení. Mohou pracovat s různými druhy vakuových pytlů, základem jsou hladké vakuovací sáčky, vroubkované vakuovací sáčky pro externí sání či různé kompozitní (vícevrstvé) sáčky.
Tyto vakuové baličky lze použít i na vakuování nepotravinářských produktů. Například náhradních dílů pro automotive do kompozitních sáčků (PET-AL-HDPE).
Typ vakuovačky | komorová |
Odsávání vzduchu | Ano |
Příkon | 450 W |
Délka svařovací lišty | 350 mm |
Šířka sváru | 5 mm |
Maximální šířka rolek, sáčků, misek | 35 cm |
Materiál | nerez |
Rozměr | 460 x 500 x 420 mm |
Rozměr komory | 360 x 400 x 190 mm |
Hmotnost | 42 kg |
Výkon kompresoru | 8 m3 / h |
Výrobce | Lavezzini Srl |
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.