Mobilní komorová vakuová balička HORECA CVE 550/Dual 2 svařovací lišty, profi vakuovačka potravin - svařovací lišta 2x550 mm, digitální ovládání, olejové čerpadlo, komorové sání, profesionální vakuové balení s komorovými stroji. Vakuovačkyna potraviny mají přesné a jednoduché elektronické zařízení. Mohou pracovat s různými druhy vakuových pytlů, základem jsou hladké vakuovací sáčky, vroubkované vakuovací sáčky pro externí sání.
Možnost programování
Konstrukce a použité materiály zaručují vysoký hygienický standard a dlouhodobou životnost
K obsluze není třeba žádných speciálních znalosti a i nezaškolená obsluha po krátkém zacvičení zvládne obsluhu a dosáhne vynikajících výsledků
Standardní vybavení:
Doplňkové vybavení:
Technická data:
Jedná se o profesionální vakuovou baličku italské výroby, která disponuje dostatečným sacím výkonem, aby splňovala nároky na komerční použití. Vakuová balička HORECA CVE 450/DUAL díky 2 svařovacím lištám nalezne široké uplatnění vhodné zejména do středně velkých komerčních provozů, restaurací, cateringu a super marketů.
Použití vakuovacích sáčků:
Díky komoře lze používat hladké vakuovací sáčky. Hladké vakuovací sáčky jsou výrazně levnější než vroubkované vakuovací sáčky, které jsou naopak nutné pro vakuové baličky s externím sáním. Pořizovací cena vakuových baliček s externím sáním je sice nižší ale v delším horizontu provozu se komorová vakuová balička ekonomicky vyplatí.
Proces vakuování potravin v komorové vakuové baličce:
Proces vakuového balení potraviny probíhá tak, že nejprve vakuová balička po nastavenou dobu odsává vzduch z komory a následně zavaří vakuovací sáček. Právě hodnoty doby sání a doby zavaření sáčku lze nastavit podle požadavků a uložit do přednastaveného programu. Podle potřeby si tak nastavíte program pro balení podle typu potraviny.
Ergonomická konstrukce vakuové baličky je uzpůsobená použití v komerčním prostoru, tak aby byla práce a čištění vakuové baličky co nejjednodušší. Díky prolisu dna vakuové baličky lze balit i produkty s vysokým obsahem tekutin. Tekutina tak steče na dno sáčku a nemůže se tak dostat do čerpadla čímž by došlo k poškození baličky.
Vakuování do gastronádob:
Díky nástavci pro vakuování v gastronádobách, který je možnost dokoupit jako příslušenství, lze vakuově balit potraviny do gastronádob se speciálním víkem a prodloužit tak jejich dobu trvanlivosti.
Samozřejmostí je použití kvalitních komponent, nerezového opláštění a dostatečně výkonného čerpadla pro sání vzduchu.
HORECA je produktová řada prestižního italského výrobce vakuovacích baliček LAVEZZINI s.r.l.
profesionální vakuovačka
vakuovací komorové baličky
komorová vakuovačka kvalitní
vakuovací přístroj na maso
vakuovač
vakuovačka na potraviny nerez italská
profi vakuování
přístroj na vakuování jídla
přístroj na vakuování sáčků
velká komorová vakuová balička
Výrobce | Lavezzini Srl |