Vyháčkování drůbeže, vyvržení vnitřností drůbeže - vyháčkování drůbeže se, provádí, pokud se drůbež po porážce okamžitě neškube a nechává se jí peří, což bývá hlavně u pernaté zvěře. Vyháčkování se provádí přes řitní otvor, kdy se vyháčkují střeva. K vyháčkování drůbeže nabízíme zajímavou pomůcku - lžíce na vyháčkování, vyvržení drůbeže.
Vyvržení vnitřností drůbeže pomocí lžíce se používá zejména u vodní drůbeže, jako jsou husy a kachny. Nástroj se skládá ze dvou perforovaných lžic na opačných koncích držadla. Větší lžíce se používá k vyvrhnutí vnitřností (žaludku a střev), menší lžíce na vyháčkování jater, srdce a plic.
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.