Lisovací forma na sýr kulatá se dnem a lisovacím diskem na polotvrdý a tvrdý sýr - forma na čerstvý, dohřívaný, polotvrdý i tvrdý sýr. Forma má velmi pevnou a masivní konstrukci, forma i lisovací disk mají jemné děrování. Ve formě se dá sýr dobře lisovat.
Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr.
Forma je vhodná ina výrobu sýrů s modrou plísní typu Niva, Gorgonzola, Blue cheese, Stilton a řadu dalších sýrů.
V Itálii se používá pro sýry typu Pecorino.
Určená k pěchování sýřeniny pěstí nebo mírnému přilisování. Sýřeninu vršíme až nad formu a postupně domačkáváme a pěchujeme do formy.
Použití na mléčný výrobek | Polotvrdý sýr, Tvrdý sýr |
Typ formy | lisovací s lisovacím diskem |
Tvar formy | cylindrická |
Výška | 200 mm |
Horní průměr | 305 mm |
Spodní průměr | 295 mm |
Výrobce | ANELLI s.r.l. |
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.