Kuchařský nůž Mikov 21 cm plastová rukojeť rovný - středně dlouhý japonský nůž santoku je určen jak profesionálům v gastronomii tak pro domácí potřebu na přípravu ryb, masa a zeleniny. Používá se zejména v asijské kuchyni na krájení na tenké nudličky.
Materiál čepele kvalitní nerezová ocel 420 o tvrdosti 53-55 HRc s vysokou řezivostí a otěruvzdorností vhodnou pro výrobu kuchyňských a řeznických nožů, materiál střenky plast. Čepel je zasazena do plastové rukojeti, jejíž ergonomie umožňuje sevření všemi prsty. Čepel je dolnošpičatého tvaru se spodním výbrusem.
Český výrobek - kvalitní český kuchyňský nůž SANTOKU.
Nůž SANTOKU je certifikován pro styk s potravinami dle norem EU.
Výrobce | Mikov s.r.o. |
Materiál | nerezová ocel 420 - 53-55 HRc |
Délka | 280 mm |
Šířka | 42 mm |
Tloušťka | 1,8 mm |
Délka čepele | 160 mm |
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.