Termofilní kultura Genesis na tažené sýry, čedar, mozzarellu, parenicu na 100 l mléka

Termofilní kultura na tažené sýry čedar, mozzarella, parenica 1 sáček na 100 l produktu
na dotaz na dotaz
na dotazPřepravní společností:na dotazOsobně v Hrdějovicích:

Sáček se sýrařskou kulturou je vhodné použít pro výrobu tažených sýrů kaškaval, mozzarella, korbáčik, parenica, čedar a jiných čedarizovaných sýrů. 1 sáček postačí na 100 l mléka nebo startovacího zákysu.

Počet životaschopných aktivních bakterií je minimálně 1 x 1010 CFU na gram.

Kmeny bakterií GenesisTM jsou izolovány a vybrány z přírodních zdrojů a nejsou geneticky modifikované. Kultury z vybraných mezofilních a termofilních kmenů bez citrátové fermentace. Rychlá fermentace. 

Skladování: při teplotě 0-10°C

Kultura obsahuje kmeny: Str. thermophilus, Lactococcus lactis ssp. lactis, Lb. casei, Lb. bulgaricus, Lb. helveticus

VýrobceGenesis Laboratories Sofia