Sous vide sáčky - vakuovací sáčky sous vide jsou určeny k vaření potravin především masa ve vakuu. Maso se ochutí a vloží do speciálního Sous Vide sáčku. Ze Sous Vide sáčku se odsaje maximální možné množství vzduchu a poté se Sous-Vide sáček vloží do nahřáté lázně. Sous Vide technologie pro vakuové vaření pokrmů ve vodní lázni při teplotě nižší než 100° Celsia. Díky této metodě je jídlo šťavnatější, měkčí, zdravější, zachovává vitamíny, enzymy a přírodní šťávy. Přírodní struktura výrobků není poškozená během vaření. Jídlo vařené v sius vide sáčcích má delší trvanlivost.
Všechny naše sáčky do vakuovačky, ať už se jedná o vroubkovacé sáčky do vakuovačky, hladké sáčky do vakuovačky nebo vakuovací fólie lze použít i na krátkodobé vaření masa ve vakuu nebo sous-vide a mají pro toto vaření certifikaci. Vakuovací sáčky a fólie umožňují:
To je limit spolu s dalšími specifickými omezeními pro monomery nebo pro přísady přítomné v materiálu, které jsou respektovány při výše uvedených podmínkách použití. Toto prohlášení je podpořeno analytickými testy nebo výpočtem, které byly provedeny v souladu se směrnicemi 82/711 / CEE, 85/572 / CEE, a které jsou k dispozici příslušným orgánům.
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.