Řeznický sekáček na maso a zeleninu BURGVOGEL Solingen 6510.951.15.0 - ruční sekáč potravin, masa. Profesionální kovaný ruční sekáček na maso a zeleninu - řada MASTER Line, špičková kvalita, moderní design, ergonomický - pohodlný do ruky, čepel speciálně kalená a popouštěná v olejové lázni, maximální korozivzdorné zpracování, střenka vyrobena ze speciální plastové hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě a proti poškození,špičkové zpracování rukojeti, bezvadně padne do ruky. Možnost mytí v myčkách na nádobí.
kvalitní řeznický sekáček na maso
Burgvogel Solingen
"Me fecit Solingen" (mně stvořil Solingen),
těmito latinskými slovy říká firma Burgvogel Solingen, že i přes nejmodernější výrobní metody, zůstává věrna kombinaci vysokých nároků na kvalitu a precizního řemeslného zpracování svých výrobků.
Tato německá firma byla založena bratry Bahnsovými v roce 1949 ve městě Solingen.
V prvních letech své existence čítala společnost pouhých deset zaměstnanců, kteří se zpočátku věnovali vyrábění nožů na zakázku.
V této době firma přichází (jako první na světě) s poloautomatickou bruskou nožů a udává tak směr v technologické inovaci broušení nožů.
Poptávka po výrobcích Burgvogel však strmě rostla, proto se firma roku 1952 odstěhovala do nového areálu, který nahradil původní, kapacitně nevyhovující prostor.
V letech 1953, 1956, 1971, 1984 a 1986 byla výroba modernizována a rozšířena, tak aby reagovala na potřeby trhu a pokrok. V 80. a 90. letech se tedy kupují další výrobní kapacity.
V roce 1997 byla společnost certifikována dle normy DIN 9002.
Do nových a inovativních technologií investuje firma nemalé částky i v současné době, v čemž bude nyní již třetí generace Bahnsových pokračovat i v budoucnu v souladu s dlouholetou tradicí této nožířské firmy.
Kvalitou prověřené kuchyňské a řeznické nože Burgvogel Solingen vyrobené s použitím těch nejlepších ocelí, dlouholetých zkušeností a pilné práce se dnes prodávají téměř po celém světě.
kvalitní sekáček na maso
Výrobce | Burgvogel Solingen |