Nerezový stojan na opilé grilované kuře na plechovce piva BEEKETAL BT-BHH

Nerezový stojan na opilé grilované kuře na plechovce piva BEEKETAL BT-BHH
na dotaz na dotaz
na dotazPřepravní společností:na dotazOsobně v Hrdějovicích:

Upozornění: tento produkt byl vyřazen z nabídky.

Nerezový stojan na opilé grilované kuře na plechovce piva BEEKETAL BT-BHH na uzavřený gril nebo do trouby - robustní konstrukce, chromované, lze mýt v myčce. Držák na grilování kuřat, stojan na grilování nebo pečení kuřete.

Technická data stojanu na opilé kuře na plechovce piva BEEKETAL BT-BHH:

rozměry 190 x 190 x 65 mm Dodává se bez plechovky piva a bez kuřete!

Recept na opilé grilované kuře na plechovce piva:

Větší kuře omyjeme a prosolíme. Očistíme 4 stroužky česneku a nakrájíme na plátky. Pak si připravíme marinádu, kterou dáme asi na dvě minuty prohřát na pánvi. Marinádu tvoří česnek, 1 lžíce chilli omáčky, 3 lžíce oleje, 1 lžíce vinného octa, 1 lžička chilli koření, 2 lžíce medu a 3 lžíce sojové omáčky. Kuře dáme do misky, přelijeme trochu vychladlou omáčkou z pánve a necháme minimálně jednu hodinu nebo až do druhého dne odležet. Potom otevřeme plechovku piva, deci upijeme nebo odlijeme a ostrým nožem uděláme další dva otvory, aby pivo mohlo lépe odcházet. Kuře narazíme na plechovku piva, postavíme do stojanu na plech a pečeme podle velikosti asi 80 minut při 180 °C. Během pečení poléváme zbylou omáčkou. Po upečení sundáme kuře z plechovky piva a můžeme servírovat. Opilé kuře na plechovce piva podáváme s přílohou podle chuti a přeléváme vypečenou šťávou.

VýrobceBeeketal Lebensmitteltechnik GmbH & Co. KG