Lisovací forma na sýr kulatá FA 26 na polotvrdý a sýr s plísní Brie 1200 g řídce děrovaná

Lisovací a odkapávací forma na sýr kulatá FA 26 na čerstvý, polotvrdý sýr, sýr s plísní Brie 1200 g řídce děrovaná - pevná plastová sýrařská formička stohovatelná, odkapní tvořítko na odkapání čerstvého měkkého sýra. Forma je vyrobena z pevného, lesklého plastu, ve dně má drobné nožičky. Vhodná pro všechny druhy sýrů, nejčastěji se používá na francouzský sýr s plísní Brie.
Forma na sýr kulatá FA 26 1200 g na čerstvý, polotvrdý sýr, sýr s plísní řídce děrovaná
množstevní sleva
83,5 Kč 69,0 Kč bez DPH
Množstevní slevyod 10 ks79,3 Kč65,6 Kčod 20 ks75,1 Kč62,1 Kčod 50 ks71,0 Kč58,7 Kč
Skladem > 100 ks
pozítříPřepravní společností:zítraOsobně v Hrdějovicích:
Osobně v Plznizítra
KódP45370PNFA26VýrobceANELLI s.r.l.Záruka24 měsíců

Lisovací a odkapávací forma na sýr kulatá FA 26 na čerstvý, polotvrdý sýr, sýr s plísní Brie 1200 g řídce děrovaná - pevná plastová sýrařská formička stohovatelná, odkapní tvořítko na odkapání čerstvého měkkého sýra a zároveň lze využít jako lisovací forma na polotvrdý sýr. Forma je vyrobena z pevného, lesklého plastu, ve dně má drobné nožičky, aby forma nestála v syrovátce. Vhodná pro všechny druhy sýrů, nejčastěji se používá na francouzský sýr s plísní Brie. Forma je stohovatelná, to znamená, že lze skládat několik forem na sebe a lisovat pomocí jejich váhy.

Forma je obzvláště vhodná pro čerstvé sýry, pokud nedáváte do formiček sýrařské plachty. Má totiž méně otvorů. Na odtoku syrovátky to nic nemění, ale sýřenina se neprocpe tolika dirkami ven, a to pak brání hladkému vyklopení. Někdy se stává, že se kvůli tomu u jiných forem celý sýr roztrhne. Forma je speciálně určena pro čerstvé sýry typu Caciotta, ale dá se použít i na polotvrdé sýry, protože je pevná a dá se zatížit, a to i stohováním několika forem nad sebe.
Caciotta může být buď čerstvý sýr nebo sýr zrající 3-4 týdny, který se vyrábí ve tvaru malých bochníků z kravského mléka. Dělá se sýr Caciotta bez ochucení, Caciotta pepata s pepřem nebo Caciotta diavoletto s feferonkami. V současné době je v Čechách vyrábí litovelská sýrárna. Postup výroby se dá najít na stránkách conovehonakopci.cz.

košík na domácí sýr


Technické parametry formičky:

Použití na mléčný výrobekČerstvý sýr, Hermelín, Camembert, Polotvrdý sýr, Ricotta, Tvaroh
Typ formyodkapávací a lisovací
Tvar formycylindrická řídce děrovaná s nožičkami
Výška70 mm
Horní průměr150 mm
Spodní průměr140 mm
Objem sýřeniny1200 g
VýrobceANELLI s.r.l.
Forma na sýr kulatá FA 26 1200 g na čerstvý, polotvrdý sýr, sýr s plísní řídce děrovanáForma na sýr kulatá FA 26 1200 g na čerstvý, polotvrdý sýr, sýr s plísní řídce děrovaná
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuzeKe stažení
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Nadpis:Text příspěvku:Zeptat se
Vaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku:Přidat reakci
Upozornění: úterý, středa 27.9.-28.9. ZAVŘENO - INVENTURA

Výdejní místa eshopu Zemědělské potřeby M+S

Certifikát dTest obchodní podmínky

 
Na vašem soukromí nám záleží

Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.

Zásady cookies

Povolit všePodrobné nastavení