Lisovací forma na sýr kulatá FA 26 na polotvrdý a sýr s plísní Brie 1200 g řídce děrovaná

Lisovací a odkapávací forma na sýr kulatá FA 26 na čerstvý, polotvrdý sýr, sýr s plísní Brie 1200 g řídce děrovaná - pevná plastová sýrařská formička stohovatelná, odkapní tvořítko na odkapání čerstvého měkkého sýra. Forma je vyrobena z pevného, lesklého plastu, ve dně má drobné nožičky. Vhodná pro všechny druhy sýrů, nejčastěji se používá na francouzský sýr s plísní Brie.
Forma na sýr kulatá FA 26 1200 g na čerstvý, polotvrdý sýr, sýr s plísní řídce děrovaná
-50 %
Akce
množstevní sleva
Běžná cena s DPH 83,5 Kč 41,7 Kč 34,5 Kč bez DPH
Akce platí do 30.09.2021 nebo do vyprodání zásob
Množstevní slevyod 10 ks37,6 Kč31,1 Kčod 20 ks33,4 Kč27,6 Kč
Skladem > 100 ks
pondělí 27.9Přepravní společností:ihnedOsobně v Hrdějovicích:
Osobně v Plzniihned
KódP45370PNFA26VýrobceANELLI s.r.l.Záruka24 měsíců

Lisovací a odkapávací forma na sýr kulatá FA 26 na čerstvý, polotvrdý sýr, sýr s plísní Brie 1200 g řídce děrovaná - pevná plastová sýrařská formička stohovatelná, odkapní tvořítko na odkapání čerstvého měkkého sýra a zároveň lze využít jako lisovací forma na polotvrdý sýr. Forma je vyrobena z pevného, lesklého plastu, ve dně má drobné nožičky, aby forma nestála v syrovátce. Vhodná pro všechny druhy sýrů, nejčastěji se používá na francouzský sýr s plísní Brie. Forma je stohovatelná, to znamená, že lze skládat několik forem na sebe a lisovat pomocí jejich váhy.

Forma je obzvláště vhodná pro čerstvé sýry, pokud nedáváte do formiček sýrařské plachty. Má totiž méně otvorů. Na odtoku syrovátky to nic nemění, ale sýřenina se neprocpe tolika dirkami ven, a to pak brání hladkému vyklopení. Někdy se stává, že se kvůli tomu u jiných forem celý sýr roztrhne. Forma je speciálně určena pro čerstvé sýry typu Caciotta, ale dá se použít i na polotvrdé sýry, protože je pevná a dá se zatížit, a to i stohováním několika forem nad sebe.
Caciotta může být buď čerstvý sýr nebo sýr zrající 3-4 týdny, který se vyrábí ve tvaru malých bochníků z kravského mléka. Dělá se sýr Caciotta bez ochucení, Caciotta pepata s pepřem nebo Caciotta diavoletto s feferonkami. V současné době je v Čechách vyrábí litovelská sýrárna. Postup výroby se dá najít na stránkách conovehonakopci.cz.

košík na domácí sýr


Technické parametry formičky:

Použití na mléčný výrobekČerstvý sýr, Hermelín, Camembert, Polotvrdý sýr, Ricotta, Tvaroh
Typ formyodkapávací a lisovací
Tvar formycylindrická řídce děrovaná s nožičkami
Objem sýřeniny1200 g
Výška70 mm
Horní průměr150 mm
Spodní průměr140 mm
Datum akce do30.09.2021 23:59:59
VýrobceANELLI s.r.l.
Forma na sýr kulatá FA 26 1200 g na čerstvý, polotvrdý sýr, sýr s plísní řídce děrovanáForma na sýr kulatá FA 26 1200 g na čerstvý, polotvrdý sýr, sýr s plísní řídce děrovaná
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuzeKe stažení
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Nadpis:Text příspěvku:Zeptat se
Vaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku:Přidat reakci
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím

Dožínkový prodej produktů - slevy

Osobní odběr ZDARMA, Hrdějovice u Českých Budějovic, Plzeň, Telč, Roudnice nad Labem, Vlkov, Hrádek

Certifikát dTest obchodní podmínky

 
Upozornění: Pondělí, úterý 27.9.-28.9. ZAVŘENO - INVENTURA