Kniha Domácí pekař - Klára Hadašová - domácí pečení chleba, housek, sladkého pečiva, dortů - autorka populárního Domácího mlékaře Klára Hadašová se tentokrát pustila do knihy o domácím pečení. Nejprve si chtěla jenom uspořádat své recepty, které používá na své farmě, ale posléze z toho vznikla ucelená kniha, která každého provede výrobou chleba a slaného a sladkého pečiva od namletí mouky až po konečný výrobek.
Kniha je rozdělena do několika kapitol, viz foto obsahu: Obecná část, chléb, pečivo, sladké pečení, vady chleba, pečiva a moučníků. Kniha čtenáře podrobně provede od obilného zrna až po vlastní kýžený chléb, pečivo či moučník.
domácí pečení chleba v domácí pekárně
pečení domácího chleba
kniha Domácí pekař je bible domácího pečení
Výrobce | Nakladatelství Analfabet |
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.