Kniha Domácí mlékař I - domácí výroba sýrů, tvarohu, jogurtů, kysané smetany, másla

Klára Hadašová - Kniha Domácí mlékař I - 256 stran o domácí výrobě sýrů, tvarohu, jogurtů, kysané smetany, másla. Nejnovější ucelená kniha o výrobě sýrů obsahuje rady, typy a recepty na výrobu nejrůznějších druhů tvarohu, jogurtu, másla a mnoho dalšího. Obsah knihy je k nahlédnutí. V knize naleznete receptury jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.
Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků
Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků
Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků (5)
Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků (1)
Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků (2)
Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků (3)
Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků (4)
299 Kč 299 Kč bez DPH
Skladem > 5 ks
čtvrtek 4.4Přepravní společností:úterý 2.4Osobně v Hrdějovicích:
Roudnice nad Labemúterý 2.4
Osobně v Plzniúterý 2.4
KóddomacimlekarVýrobceNakladatelství AnalfabetZáruka24 měsíců

Kniha Domácí mlékař I - Klára Hadašová - 256 stran o domácí výrobě sýrů, tvarohu, jogurtů, kysané smetany, másla. Nejnovější ucelená kniha o výrobě sýrů obsahuje rady, typy a recepty na výrobu nejrůznějších druhů tvarohu, jogurtu, másla a mnoho dalšího. Obsah knihy je k nahlédnutí. V knize naleznete receptury jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.

Kniha Domácí mlékař Vás na 256 stranách provede výrobou velkého množství mléčných produktů. Můžete se těšit na recepty mléčných výrobků, které běžně konzumujeme, ale i na složitější specialitky, které připravila autorka Klára Hadašová, která se dlouhá léta věnuje farmaření a domácí výrobě mléčných produktů. Celá kniha je tištěná na recyklovaném papíře. Na své si přijdou nejen zkušení znalci a chovatelé dojných zvířat, ale také úplní začátečníci, kteří by si rádi z nakoupeného mléka vyrobili něco dobrého přímo z pohodlí svého domova.

domácí výroba tvarohu
domácí výroba jogurtu
přepuštěné máslo výroba
výroba domácí smetany
domácí výroba kefíru
výroba domácího čerstvého sýra
recept na domácí sýr

VýrobceNakladatelství Analfabet
Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobkůKniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků
Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků (5)Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků (5)
Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků (1)Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků (1)
Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků (2)Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků (2)
Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků (3)Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků (3)
Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků (4)Kniha Domácí mlékař - vše o produkci mléčných výrobků (4)
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuze
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Nadpis:Text příspěvku:Zeptat se
Vaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku:Přidat reakci

Výdejní místa eshopu Zemědělské potřeby M+S

Obchodní podmínky dTest

 

Veletrh AnimalTech Brno 7.–11. 4. 2024

Na vašem soukromí nám záleží

Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.

Zásady cookies

Povolit všePodrobné nastavení