Jogurtová vegan kultura Veganský jogurt 10 sáčků, 1 sáček na 1 l sojového mléka

Jogurtová kultura Veganský jogurt 10 sáčků, 1 sáček na 1 l mléka - veganská jogurtová kultura pro výrobu domácího veganského jogurtu, balení obsahuje 10 sáčků, 1 sáček obsahuje 1 g kultury, malé množství tohoto jogurtu můžete použít až 10x na další zaočkování. Z 1 sáčku lze vyrobit až 10 l jogurtu.
Jogurtová kultura Vegan jogurt 10 sáčků, 1 sáček na 1 l mléka
Doporučujeme
439 Kč 363 Kč bez DPH
cena za ks s DPH: 43,9 Kč
cena za ks bez DPH: 36,3 Kč
Skladem > 5 bal
čtvrtek 4.4Přepravní společností:úterý 2.4Osobně v Hrdějovicích:
Kód100155VýrobceGenesis Laboratories Sofia

Jogurtová kultura Veganský jogurt 10 sáčků, 1 sáček na 1 l mléka - veganská jogurtová kultura pro výrobu domácího veganského jogurtu, balení obsahuje 10 sáčků, 1 sáček obsahuje 1 g kultury.

Malé množství tohoto jogurtu můžete použít až 10x na další zaočkování. Při dodržení hygienických podmínek můžeme tímto způsobem docílit 10-ti i vícenásobného zaočkování (pozor na zavlečení cizích bakterií, kvasinek, nebo plísní). Z 1 sáčku je tak možné vyrobit až 10 l jogurtu. Má-li výrobek po přeočkování výrazně odlišné vlastnosti, je třeba použít k další výrobě znovu originální kulturu.


Kultura neobsahuje mléko ani laktózu. Bez lepku, sóji a ořechů. Žádné živočišné produkty, GMO ani konzervanty a doplňkové látky. Vhodné pro vegetariány a vegany.


Složení jogurtové kultury Veganský jogurt - obsahuje jogurtové bakterie:

  • v 1 g kultury je více než 1 miliarda živých mikroorganismů

Druhy:

  • Lactobacillus gasseri
  • Lactobacillus casei sp. rhamnosus
  • Bifidobacterium bifidum
  • Bifidobacterium infantis
  • Bifidobacterium longum
  • Bifidobacterium breve
  • Bifidobacterium adolescentis
  • Streptococcus thermophilus

Návod na výrobu Veganského jogurtu:

Zahřejte 1 litr mléka rostlinného původu (sójové, rýžové, mandlové apod.) na 37 - 39 ºC, přidejte startovací kulturu z jednoho sáčku a dobře promíchejte, aby se rozpustila. Nádobu s naočkovaným rostlinným mlékem zabalte, případně zabalenou vložte do termoboxu. Naočkované rostlinné mléko nechte bez míchání zrát při teplotě 39 ºC po dobu 8 - 10 hodin. Po té nádobu opatrně (bez třepání či míchání) vyjměte z termoboxu a vložte do lednice. Po ochlazení na 10ºC je produkt připraven ke spotřebě. Kvalita hotového výrobku závisí na kvalitě použitého rostlinného mléka. Pokud nejste s výsledkem spokojeni, použijte jiné rostlinné mléko.


Jak uchovávat kultury: při teplotě 0-10°C trvanlivost 2 roky, při teplotě do 20 °C trvanlivost 1 rok, po otevření sáčky ihned spotřebujte. Minimální trvanlivost je 1 rok. Datum spotřeby uvedeno na obalu.

VýrobceGenesis Laboratories Sofia
Jogurtová kultura Vegan jogurt 10 sáčků, 1 sáček na 1 l mlékaJogurtová kultura Vegan jogurt 10 sáčků, 1 sáček na 1 l mléka
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuze
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Nadpis:Text příspěvku:Zeptat se
Vaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku:Přidat reakci

Výdejní místa eshopu Zemědělské potřeby M+S

Obchodní podmínky dTest

 

Veletrh AnimalTech Brno 7.–11. 4. 2024

Na vašem soukromí nám záleží

Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.

Zásady cookies

Povolit všePodrobné nastavení