Jogurtová kultura Veganský jogurt 10 sáčků, 1 sáček na 1 l mléka

Jogurtová kultura Veganský jogurt 10 sáčků, 1 sáček na 1 l mléka - veganská jogurtová kultura pro výrobu domácího veganského jogurtu, balení obsahuje 10 sáčků, 1 sáček obsahuje 1 g kultury, malé množství tohoto jogurtu můžete použít až 10x na další zaočkování. Z 1 sáčku lze vyrobit až 10 l jogurtu.
Jogurtová kultura Vegan jogurt 10 sáčků, 1 sáček na 1 l mléka
Novinka
606 Kč 501 Kč bez DPH
cena za ks s DPH: 60,6 Kč
cena za ks bez DPH: 50,1 Kč
Na objednávku 10 prac. dnů
Kód100155VýrobceGenesis Laboratories Sofia

Jogurtová kultura Veganský jogurt 10 sáčků, 1 sáček na 1 l mléka - veganská jogurtová kultura pro výrobu domácího veganského jogurtu, balení obsahuje 10 sáčků, 1 sáček obsahuje 1 g kultury.

Malé množství tohoto jogurtu můžete použít až 10x na další zaočkování. Při dodržení hygienických podmínek můžeme tímto způsobem docílit 10-ti i vícenásobného zaočkování (pozor na zavlečení cizích bakterií, kvasinek, nebo plísní). Z 1 sáčku je tak možné vyrobit až 10 l jogurtu. Má-li výrobek po přeočkování výrazně odlišné vlastnosti, je třeba použít k další výrobě znovu originální kulturu.


Kultura neobsahuje mléko ani laktózu. Bez lepku, sóji a ořechů. Žádné živočišné produkty, GMO ani konzervanty a doplňkové látky. Vhodné pro vegetariány a vegany.


Složení jogurtové kultury Veganský jogurt:

  • v 1 g kultury je více než 1 miliarda živých mikroorganismů

Druhy:

  • Lactobacillus gasseri
  • Lactobacillus casei sp. rhamnosus
  • Bifidobacterium bifidum
  • Bifidobacterium infantis
  • Bifidobacterium longum
  • Bifidobacterium breve
  • Bifidobacterium adolescentis
  • Streptococcus thermophilus

Návod na výrobu Veganského jogurtu:

  • Zahřejte 1 litr mléka rostlinného původu (sójové, rýžové, mandlové apod.) na teplotu 37-39ºC.
  • Přidejte startovací kulturu z jednoho sáčku a dobře promíchejte, aby se rozpustila.
  • Nádobu s naočkovaným rostlinným mlékem zabalte, případně vložte do termoboxu.
  • Naočkované rostlinné mléko nechte bez míchání zrát při teplotě 39ºC po dobu 8-10 hodin.
  • Po té nádobu opatrně (bez třepání či míchání) vyjměte z termoboxu a vložte do lednice.
  • Po ochlazení na 10ºC je produkt připraven ke spotřebě.

Kvalita hotového výrobku je závislá na kvalitě použitého rostlinného mléka. Pokud nejste s výsledným produktem spokojeni, použijte rostlinné mléko jiného druhu.


Jak uchovávat kultury: při teplotě 0-10°C trvanlivost 2 roky, při teplotě do 20 °C trvanlivost 1 rok, po otevření sáčky ihned spotřebujte. Minimální trvanlivost je 1 rok. Datum spotřeby uvedeno na obalu.

VýrobceGenesis Laboratories Sofia
Jogurtová kultura Vegan jogurt 10 sáčků, 1 sáček na 1 l mlékaJogurtová kultura Vegan jogurt 10 sáčků, 1 sáček na 1 l mléka
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuze
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím

Osobní odběr ZDARMA, Hrdějovice u Českých Budějovic, Plzeň, Telč, Roudnice nad Labem, Humpolec, Vlkov


Certifikát dTest obchodní podmínky