Jogurtová kultura termofilní Lambda 13 na domácí a faremní jogurt na 20 l mléka

Jogurtová kultura termofilní Lambda 13 na domácí a faremní jogurt na 20 l mléka - v lyofilizované (mrazem vysušené) formě určená k přímému zaočkování do mléka. Při přípravě jogurtu je možné ji použít také k přípravě matečního zákysu.
Jogurtová kultura termofilní Lambda 13 na 20 l mléka
203 Kč 168 Kč bez DPH
Skladem 3 ks
čtvrtek 4.4Přepravní společností:úterý 2.4Osobně v Hrdějovicích:
Kódlambda13dl1VýrobceEts Coquard

Jogurtová kultura termofilní Lambda 13 na domácí a faremní jogurt na 20 l mléka - v lyofilizované (mrazem vysušené) formě určená k přímému zaočkování do mléka. Při přípravě jogurtu je možné ji použít také k přípravě matečního zákysu.

Typické pro LAMBDA13:  Jogurt velmi mírné kyselosti. Rychlé kmeny s velice nízkým dokysáváním.

Pro všechny druhy mléka.

Chuť a konzistence jogurtu je závislá především na teplotě a délce zrání. Tím ovlivníte přípravu jogurtu a můžete tak najít vhodný způsob přípravy, který vyhovuje Vašim požadavkům.

Vhodná též pro výrobu měkkých, polotvrdých i tvrdých sýrů, při jejichž výrobě je použití termofilní kultury vhodné. Dále je možné ji využít při výrobě pařených tažených sýrů.

Optimální teplota mléka při zaočkování je pro sýry - 30 až 37°C, pro jogurt – 42 až 43°C. Vždy je potřeba brát ohled na postup výroby.

složení kultur - Lactobacillus Bulgaricus (LB) 10%

                    - Streptococcus Thermophilus (ST) 90%

Jedná se o mrazem vysušený prášek, balený v praktické plastové ampuli, která umožňuje opakované uzavírání a postupné odebírání částečného množství kultury při zpracovávání menšího množství mléka. Je možné dávkovat kulturu přímo do mléka, velmi dobře se rozpouští.

Skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, které je uvedeno na obalu. Krátkodobé uchování kultury při vyšších teplotách, např. při transportu nebo při manipulaci při výrobě, má minimální vliv na účinnost kultury a její trvanlivost nijak výrazně neovlivňuje. Obsah balení je nutné chránit před vniknutím vlhkosti.

jogurtové kultury
jogurtové kvasinky
jogurtová kultura sušená
jogurtová kultura v práškunutné chránit před vniknutím vlhkosti. jogurtové kultury jogurtové kvasinky jogurtová kultura sušená jogurtová kultura v prášku

VýrobceEts Coquard
Jogurtová kultura termofilní Lambda 13 na 20 l mlékaJogurtová kultura termofilní Lambda 13 na 20 l mléka
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuze
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Nadpis:Text příspěvku:Zeptat se
Vaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku:Přidat reakci

Výdejní místa eshopu Zemědělské potřeby M+S

Obchodní podmínky dTest

 

Veletrh AnimalTech Brno 7.–11. 4. 2024

Na vašem soukromí nám záleží

Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.

Zásady cookies

Povolit všePodrobné nastavení