Mobilní komorová vakuová balička BEEKETAL T400-S, profi vakuovačka potravin

Mobilní komorová vakuová balička BEEKETAL 7400S, profi vakuovačka potravin
na dotaz na dotaz
na dotazPřepravní společností:na dotazOsobně v Hrdějovicích:

Upozornění: tento produkt byl vyřazen z nabídky. -> Zde si můžete vybrat podobný produkt. <-

Mobilní komorová vakuová balička BEEKETAL T400S, profi vakuovačka potravin - svařovací lišta 350 mm, digitální ovládání, olejové čerpadlo, komorové sání, vstup do oblasti profesionálního vakuového balení s komorovými stroji. Vakuovačky na potraviny mají přesné a jednoduché elektronické zařízení a tlakoměr k ovládání sacího tlaku. Mohou pracovat s různými druhy vakuových pytlů, základem jsou hladké vakuovací sáčky, vroubkované vakuovací sáčky pro externí sání.

Konstrukce a použité materiály zaručují vysoký hygienický standard a dlouhodobou životnost
K obsluze není třeba žádných speciálních znalosti a i nezaškolená obsluha po krátkém zacvičení zvládne obsluhu a dosáhne vynikajících výsledků

Standardní vybavení:
Jednoduchý ovládací panel
Olejová náplň s automatickým čisticím systémem
Lisovaná pracovní komora se zaoblenými vnitřními rohy
Vyjímatelná svařovací lišta
Pohodlný přístup k vniřrnímu uspořádání díky možnosti zvednutí krytu o 90°
Vodě odolná fólie ovládací jednotky

Technická data komorové vakuovačky:

  • rozměry přístroje: 480 x 540 x 970 mm
  • rozměry komory: 438 x 420 x 200 mm
  • svářecí lišta: 350 x 8 mm
  • hmotnost: 90 kg
  • napětí: 230 V-50 Hz
  • vakuová pumpa Q=20 m3/h
  • příkon 950 W
  • svařovací teplota: 3 úrovně Low, Medium, High
  • doba vakuování nastavitelná 0-99 s
  • doba svařování 0-9,9 s
  • doba chlazení 0-9,9 s
  • skříňka je kompletně z nerezu

Použití vakuovacích sáčků:

Díky komoře lze používat hladké vakuovací sáčky. Hladké vakuovací sáčky jsou výrazně levnější než vroubkované vakuovací sáčky, které jsou naopak nutné pro vakuové baličky s externím sáním. Pořizovací cena vakuových baliček s externím sáním je sice nižší ale v delším horizontu provozu se komorová vakuová balička ekonomicky vyplatí.

Proces vakuování potravin v komorové vakuové baličce:

Proces vakuového balení potraviny probíhá tak, že nejprve vakuová balička po nastavenou dobu odsává vzduch z komory a následně zavaří vakuovací sáček. Právě hodnoty doby sání a doby zavaření sáčku lze nastavit podle požadavků a uložit do přednastaveného programu. Podle potřeby si tak nastavíte program pro balení podle typu potraviny.

Ergonomická konstrukce vakuové baličky je uzpůsobená použití v komerčním prostoru, tak aby byla práce a čištění vakuové baličky co nejjednodušší. Díky prolisu dna vakuové baličky lze balit i produkty s vysokým obsahem tekutin. Tekutina tak steče na dno sáčku a nemůže se tak dostat do čerpadla čímž by došlo k poškození baličky.

Samozřejmostí je použití kvalitních komponent, nerezového opláštění a dostatečně výkonného čerpadla pro sání vzduchu.

Hledá se také jako:
profesionální vakuovačka
vakuovací komorové baličky
komorová vakuovačka kvalitní
vakuovací přístroj na maso
vakuovač
vakuovačka na potraviny nerez
profi vakuování
přístroj na vakuování jídla
přístroj na vakuování sáčků
velká komorová vakuová balička

VýrobceBeeketal Lebensmitteltechnik GmbH & Co. KG