Kuchařský filetovací nůž na ryby, lososy Burgvogel Solingen 6980.951.20.6 ML

Kuchařský filetovací nůž na ryby, lososy Burgvogel Solingen 6980.951.20.6 ML řada Master Line - profesionální kvalitní kovaný nůž (výkovek z jednoho kusu - nejvyšší kvalita ) - filetovací (pružný) nůž na lososy - s kulatou špičkou
Kuchařský filetovací nůž na ryby, lososy Burgvogel Solingen 6980.951.20.6 ML
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
???
na dotazPřepravní společností:na dotazOsobně v Hrdějovicích:
Kód6980.951.20.6 MLVýrobceBurgvogel SolingenZáruka24 měsíců

Kuchařský filetovací nůž na ryby, lososy Burgvogel Solingen 6980.951.20.6 ML řada Master Line - profesionální kvalitní kovaný nůž (výkovek z jednoho kusu - nejvyšší kvalita ) - filetovací (pružný) nůž na lososy - s kulatou špičkou a s kulovými drážkami omezující nežádoucí přilnavost.

materiál : nerezová chrom-molybdenová ocel X50CrMoV 15 - speciálně zakalený v olejové a ledové lázni
plastová střenka - držadlo ze speciálního velmi odolného materiálu - ergonomické, moderní a velmi estetické provedení - velmi dobře se drží v ruce
přesný, naprosto neznatelný přechod mezi rozšířeným zakončením ostří a držadlem
délka ostří : 20 cm
špičková kvalita
je vhodný do myček
výroba : BURGVOGEL Solingen - originál Solingen Německo


 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Burgvogel Solingen

 "Me fecit Solingen" (mně stvořil Solingen),

 těmito latinskými slovy říká firma Burgvogel Solingen, že i přes nejmodernější výrobní metody, zůstává věrna kombinaci vysokých nároků na kvalitu a precizního řemeslného zpracování svých výrobků.

 Tato německá firma byla založena bratry Bahnsovými v roce 1949 ve městě Solingen.

 V prvních letech své existence čítala společnost pouhých deset zaměstnanců, kteří se zpočátku věnovali vyrábění nožů na zakázku.

 V této době firma přichází (jako první na světě) s poloautomatickou bruskou nožů a udává tak směr v technologické inovaci broušení nožů.

 Poptávka po výrobcích Burgvogel však strmě rostla, proto se firma roku 1952 odstěhovala do nového areálu, který nahradil původní, kapacitně nevyhovující prostor.

 V letech 1953, 1956, 1971, 1984 a 1986 byla výroba modernizována a rozšířena, tak aby reagovala na potřeby trhu a pokrok. V 80. a 90. letech se tedy kupují další výrobní kapacity.

 V roce 1997 byla společnost certifikována dle normy DIN 9002.

 Do nových a inovativních technologií investuje firma nemalé částky i v současné době, v čemž bude nyní již třetí generace Bahnsových pokračovat i v budoucnu v souladu s dlouholetou tradicí této nožířské firmy.

 Kvalitou prověřené kuchyňské a řeznické nože Burgvogel Solingen vyrobené s použitím těch nejlepších ocelí, dlouholetých zkušeností a pilné práce se dnes prodávají téměř po celém světě.

VýrobceBurgvogel Solingen
Kuchařský filetovací nůž na ryby, lososy Burgvogel Solingen 6980.951.20.6 MLKuchařský filetovací nůž na ryby, lososy Burgvogel Solingen 6980.951.20.6 ML
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuze
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Nadpis:Text příspěvku:Zeptat se
Vaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku:Přidat reakci

Výdejní místa eshopu Zemědělské potřeby M+S

Obchodní podmínky dTest

 

Veletrh AnimalTech Brno 7.–11. 4. 2024

Na vašem soukromí nám záleží

Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.

Zásady cookies

Povolit všePodrobné nastavení