Jogurtová kultura Bulharský jogurt BIFIDO na 1-5 l mléka - bulharská jogurtová kultura BIFI pro domácí výrobu, jogurt s probiotiky, sáček o objemu 1 g, malé množství hotového jogurtu můžete pak zakvasit až 10x. Z 1 sáčku tak vyrobíte až 50 l jogurtů. Původní mlékárenská kultura z Bulharska od bulharského výrobce Genesis Lab.Sofia.
Vhodná k přípravě kvalitního krémového jogurtu s obsahem Bifidobakterií prospěšných pro správné zažívání. Bulharský jogurt s bifido kulturami, obohacený unikátním komplexem bifidobakterií, které jsou součástí přirozené mikroflory člověka a existujících již od ranného věku . Přejdou břišní bariéru, implantují se na střevní stěny, zamezují rozvoj nechtěných druhů bakterií, detoxikují organismus a aktivují imunitní systém.
Konzumace mléčných produktů s aktivními bifidobakteriemi a laktobacily je ideální způsob udržování přirozené mikroflory v trávicím traktu.
Směs jogurtových a bifido kultur:
Uchování kultury: 0-10°C, není povoleno uchovávat otevřené sáčky. Minimální trvanlivost je 1 rok. Datum spotřeby uvedeno na obalu.
Kultury na výrobu bulharského jogurtu lze použít i k zaočkování řady sýrů, u kterých je zastoupení těchto kultur žádoucí, buď ve formě zákysu nebo k zaočkování přímo. Při přímém zaočkování přibližně v poměru sáček na 10 - 50 l mléka, dle požadované aktivity kultury.
jogurtové kultury
jogurtové kvasinky
jogurtová kultura sušená
jogurtová kultura v prášku
bulharské bakterie na jogurt
jogurt řeckého typu
řecký jogurt
Výrobce | Genesis Laboratories Sofia |
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.